Hallitus

hallituskuva

Hallitus kaudelle  2019-2020

Klaus Törnkvist (puheenjohtaja)
Tapio Santala (varapuheenjohtaja, kyberdemoni)
Juho Karvinen (rahastonhoitaja)
Kati Alha (sihteeri, digipelivastaava)
Lauri Juuti (analogipelivastaava)
Arto Tammenoksa (kehonkulttuuri- ja erinomaisuusvastaava)
Mikko Sauna-aho (tapahtumakoordinaattori)
Kaisa Kuhalainen (viestintävastaava, tasa-arvovastaava)
Elina Koskinen (viestintävastaava)

Akateemisten pelaajien toimihenkilöt kaudelle 2018-2019

Eemeli Koskinen (Discord-vastaava)
Juho Hartikainen (graafikko)

kati-kuvaKati Alha

Kati on pelitutkija, peliarvostelija ja peliharrastaja. Pelit ovat monella tapaa lähellä sydäntä ja arjessa mukana joskus turhankin tiiviisti, joten toisinaan on hyvä päästä kauas pelien maailmasta. Parhaiten etäisyyttä ja rauhaa löytyy omalta kesämökiltä luonnon helmasta.

Klaus Törnkvist

Klaus on kiinnostunut ennen kaikkea e-urheilusta, kylläkin lähinnä sen seuraamisesta. Kilpapelaajana hän ei menesty(nyt), vaikka yrittääkin kovasti. Kun on aika rentoutua, hän syventyy ongelmanratkonta- tai roolipeleihin. Olivat ne sitten digitaalisia tai perinteisiä pöytäroolipelejä. Myös lautapeleille on paikkansa ja aikansa. Unohtamatta pubivisailua, josta on kehkeytynyt jokaviikkoinen perinne.

Hallitus_ArtoTammenoksa_300_300Arto Tammenoksa

Arto on tosi erinomainen tyyppi. Kasvatustieteilijöiden joukkoon soluttautunut filosofi pelaa paljon ja pitää peleissä erityisesti miekoista sekä pelien kinesteettisistä piirteistä ja seikkailun tunnusta. Henkevän työskentelyn ohella Arto osallistaa myös kehonsa aktiivisesti kamppailuleikkeihin.

ElinaElina Koskinen

Elina on tason 33 Pokémon-kouluttaja, joka aloitti pelaajauransa katsomalla vanhempiensa Boulder Dash -sessioita Commodore 64:llä. Nykyään hän pelailee pleikkarilla ja PC:llä jahka pelitutkijan arjelta ehtii. Mobiilipelit ovat menossa mukana päivittäin.

Juho Karvinen

Juho on sosiologi, tietojenkäsittelijä ja pelitutkija, joka on tutkinut esimerkiksi suomalaista pelaajademografiaa ja seurailee mielellään pelikulttuurin valtavirtaistumista ja domestikaatiota. Peliharrastajana hän on 90-luvun tuote ja nostalgikko, joka tarttuu nykyisin helpoiten indiepeleihin.

Mikko Sauna-ahoMikko Sauna-aho

Mikko on ohjelmistokehittäjä ja Gameboylla aloittanut 80-luvun pelaajatuotos. Mikolle käyvät kaikki pelit laidasta laitaan, vaikka vapaa-aika kuluukin lähinnä digipelien kahlaamisessa genrestä, tekijästä ja aikakaudesta riippumatta. Ruudun ja ranteiden kuluttamisen lomassa harrastuksiin kuuluvat mm. ulkoilu, ajoittainen sosiaalinen kanssakäyminen ja lukeminen.

Tapio Santala

Tapio on elämisen, kuolemisen ja pelaamisen merkityksellisyyden ja merkityksettömyyden pohtija. Lapsuudesta asti jatkunut digipeliharrastus on nykyään epäileväinen, sillä peli-into on laskenut. Edelleen hän kuitenkin etsii sitä mystistä jotakin erityisesti tarinallisista yksinpeleistä.

Eemeli Koskinen

Eemeli on pääasiassa PC-pelaaja, mutta lautapelit ovat myös lähellä sydäntä ja konsolipelitkin menevät hyvässä seurassa. PC:llä hän pelaa melkein mitä vaan, kunhan peliseura on hyvää. Yksin pelatessaan ensimmäiset valinnat ovat tarinapohjaiset eepokset ja ongelmanratkontapelit, mutta sekaan mahtuu myös satunnainen aivoton räiskintä.