Hallitus

Hallitus kaudelle  2022-2023

Lauri Juuti (puheenjohtaja)
Klaus Törnkvist (varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja)
Veli-Matti Karhula (sihteeri, blogivastaava)
Arto Tammenoksa (kehonkulttuuri- ja erinomaisuusvastaava, varasihteeri)
Mikko Sauna-aho (webmaster, viestintävastaava)
Tero Alatalo (Discord-vastaava)
Ville Lindström (pelisivistysvastaava, rahastonhoitajan kisälli)

 

Hallituksen jäsenten esittely

Hallitus_LauriJuutiLauri Juuti

Lauri on elämäntapapelaaja, joka on viime aikoina löytänyt epävakaan tasapainon pienten indiepelien, sekä monikymmen tuntisten roolipelijärkäleiden välille. Analogisella puolella pöytäroolipelit veivät jo kauan sitten sekä hänen sydämensä, että suuren osan vapaa-ajastaan. Lauri opiskelee mediatutkimusta Tampereen yliopiston huomassa, tähtäimessään pelitutkimuksen maisteritutkinto.

 

 

Vekku 2020-2021Veli-Matti “Vekku” Karhula

Veli-Matti “Vekku” Karhula on vanha katkeroitunut kilpapeliveteraani, jonka mielestä uudet pelit ovat ihan liian helppoja, pelinuoriso ihan pilalla ja aamukahvikaan ei ole niin hyvää kuin aikaisemmin. Silloin kun jupinaltaan ehtii, Vekku on pelaajana varsin monipuolinen otus. Peliruokavalioon kuuluvat niin point and clickit, kaikensorttiset strategiapelit, juonivetoiset kävelysimulaattorit kuin moninpeliräiskinnätkin. Tärkeintä on, että pelit ajavat kokemaan uutta, oppimaan uusia temppuja vanhoissa puitteissa ja pitävät vanhat harmaat aivosolut liikkeessä. Katkeruutensa Vekku pyrkii nykyisin kanavoimaan omiin pelinkehitysprojekteihinsa, silloin kun jupisemiseltaan ehtii.

 

 

Mikko Sauna-ahoMikko Sauna-aho

Mikko on ohjelmistokehittäjä ja Gameboylla aloittanut 80-luvun pelaajatuotos. Mikolle käyvät kaikki pelit laidasta laitaan, vaikka vapaa-aika kuluukin lähinnä digipelien kahlaamisessa genrestä, tekijästä ja aikakaudesta riippumatta. Ruudun ja ranteiden kuluttamisen lomassa harrastuksiin kuuluvat mm. ulkoilu, ajoittainen sosiaalinen kanssakäyminen ja lukeminen.

 

 

Hallitus_ArtoTammenoksa_300_300Arto Tammenoksa

Arto on tosi erinomainen tyyppi. Kasvatustieteilijöiden joukkoon soluttautunut filosofi pelaa paljon ja pitää peleissä erityisesti miekoista sekä pelien kinesteettisistä piirteistä ja seikkailun tunnusta. Henkevän työskentelyn ohella Arto osallistaa myös kehonsa aktiivisesti kamppailuleikkeihin.

 

 

Klaus Törnkvist (vasemmalla)

Klaus on kiinnostunut ennen kaikkea e-urheilusta, kylläkin lähinnä sen seuraamisesta. Kilpapelaajana hän ei menesty(nyt), vaikka yrittääkin kovasti. Kun on aika rentoutua, hän syventyy ongelmanratkonta- tai roolipeleihin. Olivat ne sitten digitaalisia tai perinteisiä pöytäroolipelejä. Myös lautapeleille on paikkansa ja aikansa. Unohtamatta pubivisailua, josta on kehkeytynyt jokaviikkoinen perinne.

 

 

Tero Alatalo

Tero on pelaajana kaikkiruokainen ja arvaamaton. Monipuoliseen peliruokavalioon kuuluvat sekä kevyemmät mobiilipelit että raskaammat PC/konsoli-pelieepokset. Viime aikoina suosiossa ovat olleet parissa tunnissa läpäistävät indiepelilyhärit, mutta vastapainoksi lautaselta löytyvät myös kymmenien tuntien Mass Effectit, Dark Soulsit ja Elden Ring. Arkisin Tero rentoutuu työskentelemällä yrittäjänä pelialalla.

 

 

Ville Lindström

(Tähän Villen itsensä valaisu)

–>

Advertisement