Hallitus

Hallitus kaudelle  2017-2018

Elina Koskinen (puheenjohtaja)
Klaus Törnkvist (varapuheenjohtaja, varainhankintavastaava)
Juho Karvinen (sihteeri)
Mikko Sauna-aho (viestintävastaava, web master)
Tapio Santala (tapahtumavastaava)
Eemeli Koskinen (TTY-agentti)

Akateemisten pelaajien toimihenkilöt kaudelle 2017-2018

Kati Alha (rahastonhoitaja, grafiikkavastaava)
Ville Kaipila (web master)

ElinaElina Koskinen

Elina on filosofian pääaineopiskelija joka aloitti pelaajauransa katsomalla vanhempiensa Boulder Dash-pelejä Commodore 64:llä. Nykyään hän on kiinnostunut pelien narratiiveista ja etiikasta.

Klaus Törnkvist

Klaus on kiinnostunut ennen kaikkea e-urheilusta ja kilpailemisesta. Opinnot ja vapaa-aika muutenkin keskittyy pitkälle e-urheilun ympärille, kylläkin lähinnä seuraamiseen.
Kilpapelaajana hän ei menesty(nyt), vaikka yrittääkin kovasti. Kun on aika rentoutua, hän syventyy ongelmanratkonta- tai roolipeleihin. Olivat ne sitten digitaalisia tai perinteisiä pöytäroolipelejä. Myös lautapeleille on paikkansa ja aikansa. Unohtamatta pubivisailua, josta on kehkeytynyt jokaviikkoinen perinne.

Juho Karvinen

Juho on sosiologi ja pelitutkija, joka on tutkinut esimerkiksi suomalaista pelaajademografiaa. Peliharrastajana hän on 90-luvun tuote, mutta seuraa myös pelikulttuurin nykykehitystä ja on siihen pääosin tyytyväinen.

Mikko Sauna-ahoMikko Sauna-aho

Mikko on ohjelmistokehittäjä ja Gameboylla aloittanut 80-luvun pelaajatuotos. Mikolle käyvät kaikki pelit laidasta laitaan, vaikka vapaa-aika kuluukin lähinnä digipelien kahlaamisessa genrestä, tekijästä ja aikakaudesta riippumatta. Ruudun ja ranteiden kuluttamisen lomassa harrastuksiin kuuluvat mm. ulkoilu, ajoittainen sosiaalinen kanssakäyminen ja lukeminen.

Tapio Santala

Tapio on elämisen, kuolemisen ja pelaamisen merkityksellisyyttä ja merkityksettömyyttä pohtiva filosofian jatko-opiskelija. Hän etsii sitä mystistä jotakin erityisesti tarinallisia videopelejä yksinpelaamalla, mutta tutkimusmatkat ulottuvat joskus myös pelaamisen ja leikkimisen etäisemmille alueille. Lisäksi pelaaminen on hänen mielestään vielä sangen hauskaakin.

Eemeli Koskinen

Eemeli on pääasiassa PC-pelaaja, mutta lautapelit ovat myös lähellä sydäntä ja konsolipelitkin menevät hyvässä seurassa. PC:llä hän pelaa melkein mitä vaan, kunhan peliseura on hyvää. Yksin pelatessaan ensimmäiset valinnat ovat tarinapohjaiset eepokset ja ongelmanratkontapelit, mutta sekaan mahtuu myös satunnainen aivoton räiskintä.

kati-kuvaKati Alha

Kati on pelitutkija, peliarvostelija ja peliharrastaja. Pelit ovat monella tapaa lähellä sydäntä ja arjessa mukana joskus turhankin tiiviisti, joten toisinaan on hyvä päästä kauas pelien maailmasta. Parhaiten etäisyyttä ja rauhaa löytyy omalta kesämökiltä luonnon helmasta.

ville-kuvaVille Kaipila

Ville on pääasiassa PC ja lautapelipelaaja, vaikka joitain harha-askelia joskus sattuu. Hän tykkää myös keskustella näistä asioista, ja vaikka vähän väitelläkin.

 

 

Advertisements